Prajitura desteapta cu ciocolata alba

de lacrimioara in Prajituri, 12 Oct 2010 | 9573 vizualizari

 

nadina mersi

 

INGREDIENTE

  • 1,5 lapte,
  • 12 oua,
  • 12linguri faina,
  • 12 linguri zahar
  • 200gr ciocolata alba topita.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura desteapta cu ciocolata alba:

Galbenusurile se separa de albusuri, galbenusurile se amesteca cu zaharul si ciocolata alba topita ,faina si laptele. Albusurile se bat spuma tare si amestecam cu compozitia de la galbenus. Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pune compozitia in tava se baga la cuptor 1 ora primele 10 minute la foc tare si apoi dam la foc incet si nu deschidem usa cuptorului pana nu trece timpul. Dupa ce s-a copt o lasam sa se raceasca. Indicat e pana a doua zi (eu am pus-o in frigider 2-3 ore dupa ce s-a racit) si apoi am pudrat-o cu zahar pudra.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura desteapta cu ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

mamaieelena 1

13.10.2010, 10:55

exceptionala buna, buna as manca-o pe toata de as putea dar lasa pe alta data ca ma multumesc si cu doar o portie

lilik 1

13.10.2010, 20:28

ce bunatate

ionix 1

14.10.2010, 19:27

sigur e buna... eu am facut-o cu suc de citrice

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura crocanta